Tarieven De Gastouderjurist.

 

Het eerste contact is kosteloos. De Gastouderjurist. zal na, en indien mogelijk al tijdens, dit contact aangeven wat zij voor je zou kunnen doen. Het is hierbij mogelijk een moment af te spreken waarop De Gastouderjurist. jou belt.

 

Wil je een afspraak met De Gastouderjurist.? Dat kan uiteraard ook. Een eerste afspraak kost 75 euro, incl. btw. De locatie wordt in overleg afgesproken. De Gastouderjuristneemt tijdens deze afspraak de tijd om naar je verhaal te luisteren.

 

Na het eerste contact, en eventueel een eerste afspraak, zit je, behalve aan de kosten voor de afspraak, nergens aan vast. 

Wil je hierna verder zaken doen met De Gastouderjurist.  dan worden duidelijke afspraken gemaakt over wat De Gastouderjurist. voor je kan doen en wat de bijbehorende kosten zullen zijn. 

 

 

Omdat De Gastouderjurist. geen chique, duur kantoor heeft en geen andere onnodige dure zaken hoeft te bekostigen, hoeft De Gastouderjurist. geen uurtarieven van honderden euro's te rekenen. Daarnaast houdt De Gastouderjurist. er rekening mee dat veel gastouders geen duizenden euro's aan juridische hulp kunnen besteden.

 

De Gastouderjurist. rekent per 1 januari 2023 een uurtarief van 77 euro incl. btw. Ben je gastouder en kun je aantonen dat je geregistreerd staat in het LRK? Dan geldt een uurtarief van 65 euro, incl. btw. 

Wil je een maximumbedrag of een totaalbedrag afspreken? Dat is, in overleg, mogelijk. 

 

 

'Kleine' en korte vragen

Naast 'grote' of uitgebreide vragen waarvan meteen duidelijk is dat ze ingewikkeld zijn en/ of beantwoording en behandeling ervan tijd zal kosten, komen bij De Gastouderjurist. ook veel vragen binnen die 'kort' of 'klein' lijken. De Gastouderjurist. beantwoordt deze vragen natuurlijk ook graag. Omdat het beantwoorden hiervan nu eenmaal ook tijd kost en omdat veel vragen bij nader inzien anders of ingewikkelder zijn dan ze in eerste instantie leken, wordt ook voor de beantwoording van deze vragen een factuur gestuurd. Dit zal dan uiteraard altijd duidelijk worden aangegeven in de eerste (kosteloze) reactie. Dit klinkt voor velen gelukkig logisch. Helaas is het nodig gebleken dit nog eens te benadrukken. Het kan best zo zijn dat er zo nu en dan een vraag tussen zit die zo beantwoord kan of zal worden, maar in principe geldt het bovenstaande. 

 

 

Gratis of vrijblijvend

In aanvulling op het bovenstaande over 'kleine' en korte vragen: Er komen steeds vaker vragen binnen met daarbij de opmerking of (bepaalde) informatie vrijblijvend of gratis gedeeld kan worden. Dat er behoefte bestaat aan informatie is heel logisch en begrijpelijk. Daarom is op deze website dan ook over meerdere onderwerpen informatie te vinden en/of zijn hier links naar meer informatie te vinden. Dat de meeste mensen alle informatie het liefst gratis krijgen is ook heel begrijpelijk. De Gastouderjurist. zou ook graag alle gastouders, gastouderbureaus en ook (vraag)ouders ‘gratis en vrijblijvend en voor niets’ ondersteunen, alleen kan dat in de praktijk niet. 

Bij informatie hoort ook kennis en in het verkrijgen van deze kennis is vaak veel tijd gestopt. 

Zoals al op deze website staat, kan vrijblijvend contact worden opgenomen met De Gastouderjurist. en is een eerste reactie kosteloos. Voor de eerste beantwoording van een bericht of vraag zal dan ook geen factuur gestuurd worden. Wanneer echter inhoudelijke informatie gedeeld gaat worden, zal hier in principe altijd een factuur aan verbonden zijn, met daaraan voorafgaand natuurlijk een offerte. 

Vragen staat uiteraard altijd vrij, maar (specifieke) kennis delen gebeurt in principe niet kosteloos. 

 

 

 

 

Wil je meer weten? Neem, vrijblijvend, contact op!